Hvordan søke innenfor et spesifikt domene på Flaru

1. Gå til nettstedet til Flaru-søkemotoren (www.flaru.com)
  2. I søkefeltet øverst på siden skriver du inn søkeordene eller setningene du vil søke etter.
  3. I domeneboksen skriver du inn domenenavnet, underdomenet eller den fullstendige URL-adressen du vil søke innenfor.

Trykk på "Enter"-tasten på tastaturet eller klikk på "Søk"-knappen for å starte søket.

Ved å søke innenfor et spesifikt domene vil du kun få resultater fra det bestemte nettstedet eller dets underdomener.

• Eksempel: For å søke etter "blå widgets" innenfor domenet "www.example.com", skriver du inn "blå widgets" i søkefeltet og "www.example.com" i domeneboksen.

Søke innenfor underdomener:

I domeneboksen skriver du inn underdomenet til nettstedet du vil søke på.

• Eksempel: For å søke etter "puppy" innenfor underdomenet "dogs.tumblr.com", skriver du inn "puppy" i søkefeltet og "dogs.tumblr.com" i domeneboksen.

Søke i alle underdomener med rotdomenet:

I domeneboksen skriver du inn rotdomenet til nettstedet du vil søke på.

• Eksempel: For å søke etter "katter" innenfor alle underdomener til "blogger.com" kan du bare skrive inn "blogger.com" i domeneboksen.

Søke treff innenfor en url-bane til et nettsted:

I domeneboksen skriver du inn hele nettadressen til kategorien på nettstedet du vil søke på.

• Eksempel: For å søke etter "kattunge" i "reddit.com/r/cats" URL, skriver du inn "kattunge" i søkefeltet og "reddit.com/r/cats" i domeneboksen. Bare resultater fra det aktuelle forumet på Reddit vil bli returnert.