Hvordan utføre et grunnleggende søk på Flaru

1. Gå til nettsiden til Flaru-søkemotoren (www.flaru.com)
  2. I søkefeltet øverst på siden skriver du inn søkeordene eller setningene du vil søke etter.
  3. Trykk på "Enter"-tasten på tastaturet eller klikk på "Søk"-knappen for å starte søket.

Du vil da bli presentert med en liste over søkeresultater som samsvarer med søket ditt. Du kan også bruke søkeoperatorer for å avgrense søket.

Søkeoperatører:

flaru.com/no/app/support/search-operators/

Flaru støtter bruk av søkeoperatorer for å hjelpe deg med å finne mer spesifikke resultater. Her er noen eksempler:

• For å søke etter en eksakt setning, sett anførselstegn rundt setningen. Eksempel: «blå widgets»
  • For å ekskludere et ord fra søkeresultatene, sett et minustegn foran ordet. Eksempel: blå -widgets

Ved å bruke disse operatørene kan du få mer presise resultater og lettere finne informasjonen du leter etter.