Sådan søger du inden for et specifikt domæne på Flaru

1. Gå til Flaru-søgemaskinens websted (www.flaru.com)
  2. Indtast de søgeord eller sætninger, du vil søge efter, i søgefeltet øverst på siden.
  3. I domænefeltet skal du indtaste domænenavnet, underdomænet eller den fulde URL, som du vil søge indenfor.

Tryk på "Enter"-tasten på dit tastatur eller klik på "Søg"-knappen for at starte søgningen.

Ved at søge inden for et specifikt domæne vil du kun få resultater fra det pågældende websted eller dets underdomæner.

• Eksempel: For at søge efter "blå widgets" inden for domænet "www.example.com", skal du indtaste "blå widgets" i søgefeltet og "www.example.com" i domænefeltet.

Søgning inden for underdomæner:

I domænefeltet skal du indtaste underdomænet for det websted, du vil søge indenfor.

• Eksempel: For at søge efter "hvalp" inden for underdomænet "dogs.tumblr.com", skal du indtaste "hvalp" i søgefeltet og "dogs.tumblr.com" i domænefeltet.

Søgning i alle underdomæner med roddomænet:

I domænefeltet skal du indtaste roddomænet for det websted, du vil søge på.

• Eksempel: For at søge efter "katte" inden for alle underdomæner af "blogger.com" kan du blot indtaste "blogger.com" i domænefeltet.

Søgning efter match inden for en url-sti på et websted:

I domænefeltet skal du indtaste den fulde URL for kategorien på det websted, du vil søge på.

• Eksempel: For at søge efter "killing" i "reddit.com/r/cats" URL en, skal du indtaste "killing" i søgefeltet og "reddit.com/r/cats" i domænefeltet. Kun resultater fra det pågældende forum på Reddit vil blive returneret.