Privatliv

Hos Flaru tager vi dit privatliv alvorligt. Vi forstår, at du betror os dine personlige oplysninger, og vi er forpligtet til at beskytte dem. Vi ønsker at være gennemsigtige omkring data, hvordan vi bruger dem og de skridt, vi tager for at beskytte dem.

Vi sælger ingen brugeroplysninger til nogen tredjepart. Vi registrerer ingen brugeraktivitet, mens vi bruger vores søgemaskine. Vi logger heller ikke IP-adresser.

Vi indsamler nogle data for at forbedre vores service og give dig mere relevante resultater. Disse data er dog anonyme og kan ikke linkes til nogen individuel bruger.

Vi bruger branchestandard sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine personlige oplysninger. Vi gennemgår og opdaterer også regelmæssigt vores politikker for at sikre, at de opfylder de nyeste standarder inden for databeskyttelse.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores privatlivspraksis, så tøv ikke med at kontakte os.

Tak fordi du bruger Flaru. Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv og give dig en sikker og fornøjelig onlineoplevelse.