Com cercar dins d un domini específic a Flaru

1. Aneu al lloc web del motor de cerca de Flaru (www.flaru.com)
  2. Al camp de cerca situat a la part superior de la pàgina, escriviu les paraules clau o frases que voleu cercar.
  3. Al quadre del domini, introduïu el nom del domini, el subdomini o l URL complet en el qual voleu cercar.

Premeu la tecla "Enter" del vostre teclat o feu clic al botó "Cerca" per iniciar la cerca.

Si cerqueu dins d un domini específic, només obtindreu resultats d aquest lloc web en concret o dels seus subdominis.

• Exemple: per cercar "ginys blaus" dins del domini "www.example.com", introduïu "ginys blaus" al camp de cerca i "www.example.com" al quadre del domini.

Cerca dins de subdominis:

Al quadre del domini, introduïu el subdomini del lloc web en el qual voleu cercar.

• Exemple: per cercar "cadell" dins del subdomini "gossos.tumblr.com", introduïu "cadell" al camp de cerca i "gossos.tumblr.com" al quadre del domini.

Cercant tots els subdominis amb el domini arrel:

Al quadre del domini, introduïu el domini arrel del lloc web en el qual voleu cercar.

• Exemple: per cercar "gats" a tots els subdominis de "blogger.com", només podeu introduir "blogger.com" al quadre del domini.

Cercar coincidències dins d un camí d URL d un lloc web:

Al quadre del domini, introduïu l URL complet de la categoria al lloc web on voleu cercar.

• Exemple: per cercar "gatitos" a l URL "reddit.com/r/cats", introduïu "gatitos" al camp de cerca i "reddit.com/r/cats" al quadre del domini. Només es retornaran els resultats d aquest fòrum en concret a Reddit.