Com fer una cerca bàsica a Flaru

1. Aneu al lloc web del motor de cerca de Flaru (www.flaru.com)
  2. Al camp de cerca situat a la part superior de la pàgina, escriviu les paraules clau o frases que voleu cercar.
  3. Premeu la tecla "Enter" del vostre teclat o feu clic al botó "Cerca" per iniciar la cerca.

A continuació, se us presentarà una llista de resultats de cerca que coincideixen amb la vostra consulta. També podeu utilitzar operadors de cerca per refinar la cerca.

Operadors de cerca:

flaru.com/ca/app/support/search-operators/

Flaru admet l ús d operadors de cerca per ajudar-vos a trobar resultats més específics. Aquí teniu uns quants exemples:

• Per cercar una frase exacta, posa cometes al voltant de la frase. Exemple: "ginys blaus"
  • Per excloure una paraula dels resultats de la cerca, poseu un signe menys al davant de la paraula. Exemple: blau -widgets

Mitjançant aquests operadors, podeu obtenir resultats més precisos i trobar la informació que busqueu més fàcilment.